Hvem er vi?

Center for Velfærdsteknologi er et oplevelsescenter for borgere, medarbejdere og andre interessenter, hvor besøgende kan se og afprøve de nyeste velfærdsteknologiske løsninger i Danmarks største udstilling. Centret faciliterer en lang række aktiviteter omkring velfærdsteknologi for at understøtte kendskabet til og udbrede viden om velfærdsteknologi.

 

Alle der søger inspiration, råd eller vejledning til velfærdsteknologiske hjælpemidler er velkomne til at besøge eller kontakte centret. 

 

Besøgende kan gå på opdagelse på egen hånd eller booke en guidet rundvisning (større hold mod betaling) og opleve og afprøve de utallige teknologier. Centrets rolle er at inspirere og fremvise de nyeste velfærdsteknologier og lære om brugen af dem.  

 

Centret er en del af selskabet Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S, som er et samarbejde mellem Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg Kommuner. Efter aftale med hjemkommune, er der mulighed for at afhente eller aflevere dine bevilgede hjælpemidler på Center for Hjælpemidler, Fåborgvej 15 A, 9220 Aalborg Øst.  

Center for Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Tlf: 25202884 eller 25202879

CVR-nr: 35433589

Åbningstider:

Drop-in besøg hver tirsdag fra kl. 09:00-12:00

Telefontid alle hverdage: 8:00 til 15:00