Liste over nyttige links

Hjælpemiddelbasen:

www.hmi-basen.dk

Beskrivelser af 80.000 hjælpemidler og velfærdsteknologier med fotos/video samt brochurer og brugsanvisninger. Du søge relevante hjælpemidler efter målgruppe, type eller ved at bruge guide-funktionen.  

 

Mindapps

www.mindapps.dk 

En guide til at finde relevante apps til borgere med mentale udfordringer. MindApps hjælper borgere og behandlere med at vælge sikre apps af høj kvalitet. MindApps er udviklet af Psykiatrien i Region Syddanmark. 

 

Sundhed.dk:

www.sundhed.dk

Her finder du relevant information om sundhedstilbud i din kommune og blandt andet en guide til apps brugt i sundhedsvæsenet.  

 

Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet (DUKH):

www.dukh.dk

DUKH yder gratis og uvildig rådgivning til mennesker med handicap, herunder både fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, sindslidelser og personlighedsforstyrrelser.

 

Tilbudsportalen:

www.tilbudsportalen.dk

Tilbudsportalen formidler oplysninger om plejefamilier, tilbud til børn og unge som er udsatte eller har en funktionsnedsættelse samt tilbud til voksne med funktionsnedsættelse eller sociale problemer. 

 

JD Teletech:

www.jdteletech.com 

Dansk-Japans netværk om telemedicin og velfærdsteknologi.

 

Laboratorie for Velfærdsteknologi:

www.labwelfaretech.com 

Laboratorie for Velfærdsteknologi har fokus på at udvikle, teste, implementere og udforske effekter af nye velfærdsteknologier samt pleje-, behandlings- og rehabiliteringsformer indenfor telesundhed og telerehabilitering.

Center for Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Tlf: 25202884 eller 25202879

CVR-nr: 35433589

Åbningstider:

Drop-in besøg hver tirsdag fra kl. 09:00-12:00

Telefontid alle hverdage: 8:00 til 15:00